Hvad betyder vores fotosafari, og kan alle være med?
Ja, Shakati Rejsen er henvendt til dig der nyder og finder glæde ved at færdes i naturen opdage og opleve i et mere slow tempo og gerne gennem et kamara. Kan du lide safarirejser i små grupper, natur, ro og nærvær. Så er Shakati et ideelt sted, hvor du meget frit kan udfolde dig. En retræte rejse hvor du for en tid trækker stikket for de sædvanlige gøremål, og betragter livet med nye øjne. Måske du bliver inspireret til at forny dine sædvanelige perspektiver.

Gennem Steens store glæde ved at, fotografere, går vi gerne sammen på opdagelse i naturen, for også, at finde de noget mindre synlige men noget særprægede dyr tudser og andet små kryb m.m. så holder vi også meget af at, opleve solnedgangen dens altid skiftende farve tema på himlen, og slutte dagen ved, at sidde ved aftens bålet og falde lidt i staver mens vi  møder mørket der har sænket sig over afrika. At sidde der under den klare stjerne himmel og nyde den helt særlige afrika lyd... det elsker vi bare.


Oplev dine safari-øjeblikke på Shakati
Shakati danner rammen til at, skabe adgang til en foto rejseoplevelse, med mere fylde på tid og proccesen ved at, skabe det "perfekte billed". Slip hverdagens stress og pligter og blive fyldt af skønne anderledes oplevelser med naturen og den kultur, der er i Afrika.

Hos os får du mulighed for at gå på opdagelse i den afrikanske bush lige som det passer dig. Når du rejser til Shakati vil foto aktiviteterne primært ligge morgen og sen eftermiddag/aften timerne, da der ofte bliver for varmt både for mennesker og dyr at foretage sig andet end afslapning midt på dagen. 

På Shakati har du mulighed for at finde et skyggested sidde og hvile, lytte og se de mange fantastiske fugle omkring logden, læse en god bog eller andet, som giver dig glæde ro og afslapning. Du har også mulighed for at tage en tur ned til floden og fotografere på egen hånd eller måske fiske. En dejlig måde også at slappe af på samtidig med at nyde den skønne natur. Du kan også få mulighed for at, sidde et stille sted og vente på dyrene kommer, og fotografere i dit tempo.

  

Om rejsen
Shakati Rejser arrangerer 10 dages rejser til Sydafrika med få gæster.
Reservatet Shakati ligger i det nordøstlige Sydafrika og er på ca. 630 hektar med mange forskellige dyr.