Drømmer du også om en foto safari og Sydafrika? 
Og forestiller du dig en rejse hvor indholdet er tid ro og fotografering

  • Den afrikanske bush
  • Solnedgang med cikadernes sang
  • Aftensmaden under stjernehimlen
  • Ro og fordybelse
  • Vandreture i bushen 
  • Oplevelser med de kendte afrikanske dyr
  • Og møde med andre kulturer

Så tag med, gør det til virkelighed! 

Jeg tilbyder  foto safari og retræte i naturskønne Sydafrika
Jeg hedder Jane Damgaard er selvstændig Psykoterapeut.  Og så er jeg og min mand Steen helt vild med at rejse og opleve i Afrika. Det skaber for os en helt fantastisk stemning fyldt med glæde og liv, at opleve den afrikanske kultur og natur.

Vi sammen fået stor rejseerfaring, hvor vi også har opholdt os i en længere periode i byen Vaalwater. Det er for os et meget naturligt sted at færdes og føler, at vi kommer hjem hver gang. Da vi har opbygget et helt særlig kendskab til dette fantastiske område i den nordlige Limpopo provins og fået nogle meget skønne personlige venskaber, som vi elsker at rejse ned til, føles det derfor også meget naturligt at invitere gæster med på denne rejse, og vi deler med stor glæde ud af vores passion for Sydafrika.

Så tag med på en helt særlig og personlig foto safari. Du er velkommen.

Hvorfor vælge Shakati Resjer?
Rejsen er noget særligt, både fordi den udbydes til en lille gruppe på kun 6-8 personer. Men også en helt unik mulighed for at opleve byen Vaalwater på nært hold. Så hvis du er til safari og en mere personlig rejse med nærvær og fordybelse, og hvor du er i centrum, så er Shakati Rejser lige noget for dig.

Shakati rejsen er henvendt til alle, og der kræves ikke nogen særlige forudsætning for at kunne deltage, kun at du kan lide safari rejser i små grupper, natur, ro og nærvær. Så er Shakati et idielt sted, hvor du meget frit kan udfolde dig.

De fleste mennesker kender til det at sidde ved et bål og falde i staver. Man oplever bålets gnister, varmen, ildens farver og den skiftende bevægelse der er i flammerne. Man bliver let lidt mere eftertænksom.

Denne stemning kan flyttes til mange andre steder. En måde at give slip, og lade det komme som vil frem, hvor du via den skønne natur og oplevelser skaber en sammenhæng mellem det ydre og det indre. Det som jeg vil kalde et nærværs møde i Nuet. 

Om rejsen
Shakati Rejser arrangerer 10 dages rejser til Sydafrika med få gæster.
Reservatet Shakati ligger i det nordøstlige Sydafrika og er på ca. 630 hektar med mange forskellige dyr.