Tag med til vores sydafrikanske safaristed

Lidt om os
Jeg hedder Jane er selvstændig Psykoterapeut og har også Shakati Rejser, jeg er gift med Steen der er en glad amatør fotoentusiast medlem af en lokal fotoklub i Holstebro Blænde96. Vi bor ved Lemvig.

Jeg har siden jeg var helt ung, været fascineret af landet Sydafrika, og haft mange forestillinger om at rejse ud og opsøge Afrika dets lokale kultur og samtidig give et personligt bidrag til verden. Det blev til virkelighed i 2009, efter at vi i familien havde været på en safaritur og hvor vi begge ikke kunne glemme alt det skønne, vi havde oplevet.

Så efter nogle praktiske og private overvejelser tog vi mod til og rejste ud med vores tre børn i Sydafrika, hvor vi valgte at kombinere frivilligt arbejde på et børnehjem og undervisning på farmskoler med at rejse i og omkring Sydafrika.

Vi kom hjem i 2010 og har siden da haft flere længerevarende perioder, hvor vi har opholdt os og rejst rundt i og omkring Sydafrika. Det er der kommet en dejlig samhørighed med landets kultur ud af. Vi var også så heldige at kunne købe os ind i naturresevatet Shakati i 2013. Kærlige venskaber er blevet skabt og fylder os med megen glæde. Vi er simpelthen faldet fuldstændig for landet og menneskerne, og elsker at rejse hjem til Vaalwater byen.


Foto, farver og stemninger
Landet Sydafrika er så fyldt med farver og stemninger, som påvirker sindet på en helt fantastisk måde. Det er for os en meget eventyrlig og kraftfuld oplevelse, hver gang vi tager på vores Shakati-retræte. Her lader vi op og bruger sanserne på en ny måde, og hvor livet her og nu kommer til at stå stærkere og klarer. 

Vi har gennem Steens store interesse for at fotografere oplevet, hvor fantastisk det også er at skabe et nærværs øjeblik med et foto. Det giver mange skønne og sjove vinkler, som foreviger et møde i nu'et. 

Vi nyder også at sætte vildkameraer op og se, hvad der kommer frem i natten. For os er aftenbålet også et sted, hvor vi nyder at sidde under stjernehimlen med et glas vin og lytte til cikadernes sang, frøernes kvækken og sjakalens gøen og glædes ved dette fantastiske sted. Den store glæde og passion, min mand Steen og jeg har ved Sydafrika, har vi virkelig lyst til at dele med dig også.

Om rejsen
Shakati Rejser arrangerer 10 dages rejser til Sydafrika med få gæster.
Reservatet Shakati ligger i det nordøstlige Sydafrika og er på ca. 630 hektar med mange forskellige dyr.