Safariudflugter i Marakele National Park
Du skal selvfølgelig også ud og opleve en safaritur i den smukke og skønne Marakele National Park, hvor du får mulighed for at se elefanter, næsehorn, løver og leoparder, hvis vi er heldige.


The Fold
Og ud og besøge et lokal børnehjem, hvor stedet er blevet inspireret af vores nordiske tankegang omkring familier og at skabe relationer i små nære grupper.


Vaalwater
Vi tilbyder også en helt særlig oplevelse, hvor vi tager til byen Vaalwater. Her får du virkelig mulighed for at være tæt på lokal befolkningen. Vi kører ud til townshippen Leseding og hilser på dem vi kender. Det er muligt at nyde en frokost i byen, og se livets gang med dets mangfoldighed. En skøn støvet blanding af køer, æsler, firehjulstrækker, farmer og gadehandler i et sammensurium. Du vil få mulighed for at gøre nogle indkøb enten i den lokale Spar eller komme med os ind og købe frisk nybagt brød hos de lokale handlende, som er en oplevelse i sig selv.

Pretoria
Ved afrejse skal du ind og se det sydafrikanske Voortrekker Monument med dets historie og nyde den smukke udsigt over Pretoria, inden du over en frokost siger farvel til dette skønne land - og måske på gensyn.

Om rejsen
Shakati Rejser arrangerer 10 dages rejser til Sydafrika med få gæster.
Reservatet Shakati ligger i det nordøstlige Sydafrika og er på ca. 630 hektar med mange forskellige dyr.